Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А огледалото сигурно се затъмнява само като е облестено, а само сензора не става ли?
    Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Препоръчайте в София (Гоце Делчер, Борово и околните), някой който може да ми "окожи" волана. Искам само в двата края м/у airbag-а и кръга. Но нека е някой по-бърз, поне да стане в рамките на един ден!
      Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Колеги,да попитам и аз нещичко.Някой ще ми каже ли за какво е този зеления датчик от снимката,че ми пропуска антифриз от там,и евентуално има ли някакъв О пръстен на него колата е 1,9 JTDm 150
        Attached Files
        Alfa Romeo 156 SW`05 1.9 JTD m-jet ,150 hp ++
        Fiat Punto`98 1.7 TD,69 hp
        Alfa Romeo 156`98 1.6 TS ,120 hp-ex
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от RENEGATA Покажи съобщение
          Колеги,да попитам и аз нещичко.Някой ще ми каже ли за какво е този зеления датчик от снимката,че ми пропуска антифриз от там,и евентуално има ли някакъв О пръстен на него колата е 1,9 JTDm 150
          На датчиците май не се сменя шайбичката (о пръстена).
          Тука в темата се предполага за какво е.
          http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=82604&page=18
          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Моля за малко помощ. Някой с кабел и лаптоп, който има възможност да ми рестартира компютъра и да пусне една адаптация? Ще почерпя с Jeam Beam или $.
            Колата е 2.0TS CF2.
            Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение
              Моля за малко помощ. Някой с кабел и лаптоп, който има възможност да ми рестартира компютъра и да пусне една адаптация? Ще почерпя с Jeam Beam или $.
              Колата е 2.0TS CF2.
              Може и без кабел- с откачане на акумулатора, а после с 15 минути на празен ход за адаптация на дросела.
              http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...acle-cure.html
              ...

Comment

• Мери,Вова.Значи като го сваля ще видя за какво става въпрос
                Alfa Romeo 156 SW`05 1.9 JTD m-jet ,150 hp ++
                Fiat Punto`98 1.7 TD,69 hp
                Alfa Romeo 156`98 1.6 TS ,120 hp-ex
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                  Може и без кабел- с откачане на акумулатора, а после с 15 минути на празен ход за адаптация на дросела.
                  Това не е ли само за Jts или на ts е същата адаптацията?
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                    Това не е ли само за Jts или на ts е същата адаптацията?
                    В линка, който съм дал пише че става и за 2.0 T.S. Аз 2.0 TS нямам за да пробвам лично но имам 2.5 и с него става.
                    ...

Comment

В линка, който съм дал пише че става и за 2.0 T.S. Аз 2.0 TS нямам за да пробвам лично но имам 2.5 и с него става.

A за 1.8 ТС става ли? И коя клема се откачва?
                      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Мерси @Drag0, аз когато взех колата, чистих дросела, и си мисля, че правих нещо подобно, но не си спомням вече. Помня, че държеше по високи обороти в началото, но после се оправи!
                        Сега ще се позанимавам
                        Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                          A за 1.8 ТС става ли? И коя клема се откачва?
                          В пост 21 от линка , който съм пратил е описано всичко.
                          Откача се минуса разбира се.
                          Ако 1.8 TS е с електронен дросел вероятно ще стане. Но дори да не стане губиш само бензина , който ще изгори за 15 минути на празен ход.
                          ...

Comment

Ако 1.8 TS е с електронен дросел вероятно ще стане. Но дори да не стане губиш само бензина , който ще изгори за 15 минути на празен ход.
                            Литър и половина

Comment

В пост 21 от линка , който съм пратил е описано всичко.
                              Откача се минуса разбира се.

Reconnect battery, and turn ignition to MAR for 90 secs,от това разбрах само да закача пак клемата,другото какво е?

Turn off and leave 90 secs,на това също не можах да му схвана смисъла.А 2001г. тия паркове с електронен дросел ли са?
                              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                                Reconnect battery, and turn ignition to MAR for 90 secs,от това разбрах само да закача пак клемата,другото какво е?

Turn off and leave 90 secs,на това също не можах да му схвана смисъла.А 2001г. тия паркове с електронен дросел ли са?
                                Да дадеш на контакт за 90 секунди, после да върнеш ключа и да изчакаш още 90.

Comment

Working...
                                X